ŠD Loka logotip

19. odprto prvenstvo v odbojki na mivki Alkemist 2013 Žužemberk
Deli z ostalimi

Prihajajoči dogodki

22. odprto prvenstvo v odbojki na mivki - Žužemberk

Plakat2   

 

Od 30.6. - 3.7.2016 bomo v Žužemberku izvedli že 22. odprto v odboki na mivki, letos prvič kar štiri dni. 

Pričakujemo ženske, moške in rekreativne ekipe, ki se bodo poleg odbojke potili tudi na pestrem zabavnem dogodku, ki ga bodo popestrili: 

v petek DJ Petarda

v soboto El Kachon in Guns & Roses tribute band. 

Spet bo vroče, hladno, noro in nepozabno! 

Preberi več...

20. odprto prvenstvo v odbojki na mivki - Žužemberk

20let

Dragi ljubitelji odbojke na mivki. Letos bomo od 4. - 6. julija praznovali 20 let odkar v Žužemberku igramo ta lep šport. 

Vabimo vas, da praznujete z nami. Tako kot vedno, vam tudi letos zagotavljamo obilo športnih, glasbenih in zabavnih užitkov. 

Turnirja se bo udeležilo rekordno število tekmovalnih ekip tako v moški kot ženski konkurenci. Zvečer bodo za popetritev med drugimi poskrbeli trubači Fešta Band (petek) ter Big foot mama (sobota).

Bo vroče, bo hladno, bo noro in nepozabno. 

Preberi več...

19. odprto prvenstvo v odbojki na mivki Alkemist 2013 Žužemberk

košarka

Tudi letos vas ne bomo pustili na cedilu! Ekipa Športnega društva Loka tudi letos za vas pripravlja nepozaben tridnevni festival športa in zabave na Loki v Žužemberku!

Zabavajte se z nami na že 19. Zaporednem turnirju v odbojki na mivki med 5. in 7. julijem!

Pridružite se nam!

Preberi več...

Loka kamp 2013

košarka

Športno društvo Loka Žužemberk bo v času šolskih počitnic organiziralo odbojkarski kamp na mivki. Otroci bodo v času kampa spoznali osnovno tehniko in taktiko igranja odbojke na mivki. Da pa otrokom ne bo dolgčas, bo poskrbljeno tudi za dodatne športne dejavnosti: namizni tenis, tenis na mivki, speedminton, čolnarjenje, ribolov, ogled znamenitosti Žužemberka, kopanje v Krki...

Pridružite se nam!

Preberi več...

Pretekli dogodki

18. odprto prvenstvo v odbojki na mivki Alkemist 2012

košarka

Na Loki v Žužemberku zopet dogaja! Med 6. in 8. julijem se bodo že 18. zapored pri nas zbrali najboljši igralci in igralke odbojke na mivki v Sloveniji. Neporavnani računi s prejšnjih let bodo zopet prinesli nepozabno vzdušje med samim tekmovanjem, za vzdušje po tekmovanjih pa bodo tudi letos skrbele priznane glasbene skupine. V petek se obeta prava odbojkarska veselica z ansamblom Diamanti, v soboto pa nam bodo pod nogami podkurili Zgrešeni primeri, The Unimogs Band in Društvo mrtvih pesnikov.

Pridružite se nam!

Preberi več...

SKL 2011 - memorial Rudija Cerkovnika

košarka

Košarka v Žužemberku sega že v pedeseta leta prejšnjega stoletja. Začetnik v Žužemberku je bil G. Rudi Cerkovnik, kateremu je letos v spomin tudi posvečena Suhokranjska liga.

Suhokranjska liga je bila ustanovljena leta 2006, namenjena je druženju in zabavi suhokranjskih ljubiteljev košarke. Tekmovanje poteka v športni dvorani Žužemberk, igra se po pravilih lige ULEB.

Preberi več...

 

 2. Beach Soccer Žužemberk 2011

Že drugo leto zapored se bo na igriščih na mivki na Loki v Žužemberku zbrala kopica nogometnih navdušencev, ki se bodo bodisi preizkusili v svojem nogometnem znanju bodisi pa le prisostvovali nogometnim vragolijam nastopajočih. Sedaj že tradicionalni turnir v nogometu na mivki se bo odvijal 14. avgusta na Loki v Žužemberku. Pridružite se nam tudi sami, za dobro vzdušje pa tudi hrano in pijačo bomo poskrbeli člani Športnega društva Loka!

Preberi več...

 

17. odprto prvenstvo v odbojki na mivki Žužemberk 2011

Tudi letos je tradicionalni žužemberški turnir privabil najboljše dvojice iz sveta odbojke na mivki. Sodelovalo je 23 ekip, ki so s tekmovanjem začele že v petek, v soboto pa je sledilo nadaljevanje z velikim finalom. Z zmago sta kot lansko leto odšla Jan in Danijel Pokeršnik. Drugo mesto sta si priigrala Jure Peter Bedrač in Leo Mohorič, s pokalom za tretje mesto pa sta se odpeljala Anže Bahč in Tadej Boženk.

Preberi več...

 

Copyright 2011, Športno društvo Loka, vse pravice pridržane Izgled in izdelava: NET Informatika