ŠD Loka logotip

19. odprto prvenstvo v odbojki na mivki Alkemist 2013 Žužemberk
Deli z ostalimi

17. odprto prvenstvo v odbojki na mivki Žužemberk 2011

Odprto prvenstvo v odbojki na mivki Alkemist 2011

Tudi letos je tradicionalni žužemberški turnir privabil najboljše dvojice iz sveta odbojke na mivki. Sodelovalo je 23 ekip, ki so s tekmovanjem začele že v petek, v soboto pa je sledilo nadaljevanje z velikim finalom. Z zmago sta kot lansko leto odšla Jan in Danijel Pokeršnik. Drugo mesto sta si priigrala Jure Peter Bedrač in Leo Mohorič, s pokalom za tretje mesto pa sta se odpeljala Anže Bahč in Tadej Boženk.

Rekreativni turnir za pokal Dolenjskega lista

Že sedemnajstič so prišli ljubitelji odbojke v Žužemberk, kjer so se na igriščih ob reki Krki borili za najboljše mesto. K tekmovanju se je prijavilo 25 trojk, ki so začele z igranjem v soboto, zaključile pa v nedeljo. Letošnji rekreativni turnir je osvojila ekipa Old Boysi, v postavi Mitja Koprivec, Grega in Žiga Kumar. Z rekreativnim pokalom Dolenjskega lista za drugo mesto so se razveselili Risi - Samo Gotenc, Mirko Kump in Jani Laznik; tretje mesto pa si je priigrala ekipa Lašče, za katero so igrali David Šenica, Mitja Rojc in Miran Miklič.

Zahvala

Dnevnemu športnemu dogajanju je na prenovljeni Loki ob reki Krki sledilo nočno, v petek zvečer prava domača odbojkarska veselica z ansamblom Popotniki, v soboto pa so si sledili koncerti znanih slovenskih bandov - Zgrešeni primeri, Zablujena generacija in Fešta band.

Organizator, Športno društvo Loka, se vsem zahvaljuje. Zahvala vsem udeležencem tekmovalnega dela, vsem nastopajočim in prav tako vsem gledalcem ter obiskovalcem, ki so se prišli zabavat. Zahvala tudi sponzorjem, ki so kljub kriznim časom prispevali svoje, da je tudi do letošnjega turnirja v Žužemberku prišlo.

Vsi lepo vabljeni na žužemberška odbojkarska igrišča tudi prihodnje leto. Se vidimo!

Copyright 2011, Športno društvo Loka, vse pravice pridržane Izgled in izdelava: NET Informatika