ŠD Loka logotip

19. odprto prvenstvo v odbojki na mivki Alkemist 2013 Žužemberk
Deli z ostalimi

Prosti čas

Za vaš prosti čas je v našem društvu  dobro poskrbljeno. Na voljo je veliko možnosti za športne aktivnosti, poskrbimo pa tudi za organizacijo raznoraznih dogodkov.

Odbojka na mivki

V sklopu Športnega društva Loka ponujamo tri igrišča, namenjena igranju odbojke na mivki. Vsa tri igrišča so zgrajena po najvišjih standardih, kar se potrjuje tudi z dejstvom, da se na naših igriščih odvija eden izmed največjih rekreativnih turnirjev v Sloveniji, kot tudi turnir profesionalnih igralcev kategorije B.

Vedno zgledno urejena in pripravljena igrišča so vam sicer na voljo brez predhodne rezervacije, vendar se v tem primeru lahko zgodi, da so igrišča ob velikem številu obiskovalcev zasedena. V primeru, da se dogovorite z nami za rezervacijo igrišča, se tej neprijetnosti lahko izognete. Ob rezervaciji se je mogoče dogovoriti tudi za vso potrebno opremo za igro.

Nogomet na mivki

Nogomet je odlična ideja za organizacijo piknikov in zabav. Vendar pa se nogomet na mivki na naših objektih organizira zgolj po predhodnem dogovoru, saj morajo naši člani v tem primeru zavihati rokave in vam igrišče predhodno ustrezno pripraviti. Ob tem naj opozorimo, da se v nogometno igrišče lahko prelevi zgolj eno odbojkarsko igrišče.

Tako lahko za vašo zabavo ponudimo dve odbojkarski ter eno nogometno igrišče. Tudi za nogometno opremo lahko poskrbimo mi. O privlačnosti nogometa na mivki se lahko prepričate tudi z obiskom turnirja v nogometu na mivki, ki ga organiziramo vsako leto.

Copyright 2011, Športno društvo Loka, vse pravice pridržane Izgled in izdelava: NET Informatika